4 Kasım 2009

Diyarbakır: Diyar Yönetimi A2 Takımını Antep’e Göndermedi!



Diyarbakırspor yönetimi Gaziantep’le oynan maçta kendilerine yapılan ırkçı, ayrımcılık içeren tezahürat ve hakemlerin verdiği kararları protesto ederek A2 takımını Gaziantep’e göndermedi.

Diyarbakırspor A2 takımının Gaziantep’e gitmedi ve dün oynanması gereken maça çıkmadı. A2 takımının dün deplasmanda oynaması gereken maça çıkmayacağı günler öncesinden belirtilirken yönetim takımı Gaziantep’e göndermedi ve maça çıkmadı..

Alınan bilgilere göre Diyarbakırspor yönetiminin Turkcell Süper ligin 11. haftasında Gaziantepspor ile oynan maçta kendilerine yönelik yapılan ırkçı tezahüratlardan dolayı ve maç sonrası yaşanan olaylardan sorumlu tutuğu TFF ve hakemlerin verdiği kararlara sitem olarak A2 takımını Gaziantep’e göndermedi ve maça çıkmadı.

Diyarbakırspor A2 takımının dün saat 13.30 da oynaması gereken maç için Gaziantep’e gitmesi gerekirken A2 takımı Gaziantep’e gönderilmedi.

Diyarbakırspor yöneticileri Galatasaray maçından önce Gaziantepspor A2 takımı ile oynayacağı maça çıkmamam kararı aldı ve takımı sahaya sürmedi.




Diyarbakır A2 takımı Diyarbakırspor’un A takımına yapılan çirkin tezahüratların ve hakemler tarafından verilen kararları protesto etmek amacı ile Galatasaray maçından önce bu maça çıkmamam kararı aldı ve dün oynanması gereken maç oynanılmadı.

Öte yandan konuşmama kararı alana Diyarbakırspor yönetimi bu konu hakkında başka bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Haber: Mehmet KANEVİ

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi