1 Kasım 2009

Adana: Salbaşspor, İlk Galibiyetini Aldı


Salbaşspor, İlk Galibiyetini Aldı

1.Amatör Küme B-Grubu’nda mücadele eden Salbaşspor, önceki gün Ceyhan Stadı’nda Ceyhangücü’nü 5-1 gibi farklı skorla yenerek ilk galibiyetine koştu.

Kulüp Başkanı Hasan Kesenek, Salbaşspor’un yerinin asla burası olmadığını ve hızla yükselişe geçeceklerini söyledi. Başkan Kesenek, zorlu maçta elde ettikleri galibiyetten dolayı Murat Kocaman ve futbolcularını kutladı.

Kısıtlı imkanlarla neler yapabileceklerini Adana spor kamuoyuna en iyi şekilde gösterdiklerini belirten Kulüp Başkanı Kesenek, “Birbirinden güçlü ekiplerin bulunduğu grubumuzda öncelikli hedefimiz kümede kalmaktır. Bunun için takımımız da herkes üzerine düşeni yapacaktır. Birlik ve bütünlük içerisinde lig sonunda arzu ettiğimiz başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır” dedi.



*****************************************


Anlı: Başarımız Devam Edecek
Amatör Süper Lig’de geçen yıl olduğu gibi bu yılda başarılı sonuçlara yürüyen Hadırlıgücü’nde Kulüp Başkanı Turgay Anlı, “Başarımız bu yılda devam edecek” dedi.

Sezon başında tecrübeli Antrenör Burhan Sürer’in isteği doğrultusunda mükemmel bir takım oluşturduklarına dikkat çeken Başkan Anlı, “Ligde oynadığımız 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik alarak yenilgi yüzü görmedik. Rakip filelere 12 kez gol atarken, kalemizde de 7 gol görüp 11 puan topladık. Rakip rakiptir. Rakibin küçüğü büyüğü olmaz. Her maçımıza aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çıkarak başarılı sonuçlara yürüyeceğiz” dedi.

Başarılarından dolayı tecrübeli antrenör Burhan Sürer ve futbolcularına övgüler yağdıran Kulüp Başkanı Turgay Anlı, “Geride bıraktığımız haftada Ceyhan Stadı’nda ligin önemli ekiplerinden Ceyhanspor’u 2-1 yenerek bizleri mutlu ettiler” ifadesini kullandı.


******************************************



‘Böyle Bir Galibiyete İhtiyacımız Vardı’
Amatör Süper Lig’de Anadolu 19 Mayısspor ve Hadırlıgücü yenilgileriyle büyük bir sarsıntı geçiren Ceyhanspor, önceki gün Muharrem Gülergin Stadı’nda şampiyonluğun güçlü ismi Gençlerbirliği’ni 3-1 gibi farklı skorla yenerek kendine geldi. Yeşil-Beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Ersin Aktuğ, üst üste alınan yenilgiler sonrasında antrenör değişikliğine gittiklerini ve takımlarını tecrübeli isim Cengiz Hoşfikirer’e teslim ettiklerini söyledi. Aktuğ, “Anadolu ve Hadırlı yenilgileri sonrasında taraftarlarımızı fazlasıyla üzdük. Gençlerbirliği önünde aslanlar gibi mücadele eden futbolcu kardeşlerimiz bizleri mutlu etmiştir. Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı” dedi.

AÇIKKAR: YOLUMUZ AÇIK
Ceyhanspor Genel Kaptanı Muzaffer Açıkkar, Gençlerbirliği önünde başarılı futbollarını farklı galibiyetle bütünleştirdiklerini belirterek, “Yolumuz açık” dedi. Kulüp Başkanı Cengiz Özal’ın önderliğinde her şeyin en iyisini yapabilme adına var güçleriyle çalıştıklarına dikkat çeken Açıkkar, “Anadolu ve Hadırlı yenilgileriyle büyük bir sarsıntı geçirdik. Yönetim olarak zorlu Gençlerbirliği maçı öncesi antrenör değişikliğine gittik. Yıllardır bir çok kulüpte başarılara yürüyen Cengiz Hoşfikirer’in bu başarısını bizlerle de devam ettireceğine inancımız tamdır. Sevgili hocamız çıktığı ilk sınavından galibiyetle ayrılmıştır. Ligde kalan maçlarımıza aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çıkacağız” diye konuştu.


*********************************************



ÇÜSK Moral Buldu
Amatör Süper Lig’de yer alan Çukurova Üniversitesi, önceki gün Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda son haftaların başarılı ekibi Buruk Belediyespor’u 3-1 yenerek moral buldu.

Yeşil-Beyazlı ekibin genç Antrenörü Nuri Yıldız, Buruk Belediyespor önünde galip gelebilmek adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirterek, “Bu başarımızı ileriki maçlarımızda da devam ettirmeliyiz” dedi.

Birbirinden güçlü ekiplerin yer aldığı Amatör Süper Lig’e başarılı olabilmek adına lige girdiklerine dikkat çeken Nuri Yıldız, “Bir türlü istediğimiz ve arzuladığımız futbolu sahaya yansıtamıyorduk. Buruk önünde beklenen bir futbol ortaya koyarak haklı bir galibiyete koştuk. Bu maçı çok çabuk unutmalıyız. Çünkü ligde birbirinden zorlu ve çekişmeli maçlar bizleri bekliyor. Başarılı olabilme adına takımımız da herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirmektedir” diye konuştu.



****************************************






Başkan Güven: Çıkışımız Sürecek
1.Amatör Küme C-Grubu’nda şampiyonluğun güçlü ismi Köy Hizmetlerispor, önceki gün Muharrem Gülergin Stadı’nda Yumurtalık Ayasspor’u 2-0 yenerek yoluna devam etti.

Bir hafta önce zorlu Baklalı deplasmanında 3-1’lık galibiyetle dönen Sarı-Lacivertli ekip, bu haftada Yumurtalık Ayaspor engelini kayıpsız geçti. Kulüp Başkanı Memili Güven, lige şampiyonluk düşüncesiyle girdiklerini belirterek, “Çıkışımız sürecek” dedi.

Emekspor önünde şok bir yenilgi aldıklarını hatırlatan Köy Hizmetlerispor Kulüp Başkanı Memili Güven, ardından Baklalı ve Yumurtalık Ayas galibiyetleriyle yeniden şampiyonluk için iddialı konuma geldiklerinin altını çizdi. Başarılarından dolayı genel kaptan Gürol Ünsal, tecrübeli antrenör Zekeriya Çoşan ve futbolcularını kutlayan Güven, “Takım olarak inançlı ve kararlıyız. Bu tablonun bizleri lig sonunda mutlu sona ulaştıracağına inancımız tamdır. Aynı tempo ve arzuyla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.


***************************************



Osman Pişmiş: Toparlanacağız
Önceki gün Muharrem Gülergin Stadı’nda Köy Hizmetlerispor önünde şok bir yenilgi alan Yumurtalık Ayasspor’da Antrenör Osman Pişmiş, rakipleri önünde girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirterek, “En kısa sürede toparlanacağız” dedi.

1.Amatör Küme C-Grubu’nda haftanın önemli maçında önceki gün Muharrem Gülergin Stadı’nda Yumurtalık Ayas-Köy Hizmetleri kozlarını paylaştı. Girdiği net gol pozisyonlarını değerlendiremeyen Ayas, her iki yarıda yediği şok gollerle Köy Hizmetlerispor’a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Maçtan sonra değerlendirme yapan Yumurtalık Ayasspor Antrenörü Osman Pişmiş, “Mutlak galibiyet için çıktıkları maçta son vuruşlarda etkili olamadık. Rakip kalecinin gününde olması nedeniyle geçemedik. Bu maçta futbolcu kardeşlerimin ortaya koyduğu futbol bizleri ileriki haftalar için umutlandırdı. Bu maçı çok çabuk unutmalıyız ve artık önümüzdeki müsabakaları düşünmeliyiz” diye konuştu.

Gruplarında birbirinden güçlü ekiplerin olduğuna dikkat çeken Pişmiş, “Lig sonunda arzu ettiğimiz hedefe yürümek adına elimizden gelen her şeyi yapacağız. Taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber:Hamza GÜNGÖR

1 Yorum:

Adsız dedi ki...

şampiyon emekspor :)

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi