18 Kasım 2009

Adana: Kozan Zirveyi Sevdi


Amatör Süper Lig’de Kozan Belediyespor engel tanımıyor. Turuncu-Yeşilli ekip, geride bıraktığımız haftada Muharrem Gülergin Stadı’nda Seyhan Belediyespor zorlanmasına rağmen 2-1’lık skorla hedefine bir adım daha yürüdü.

Kozan Belediyespor’un genç Antrenörü Erdem Erol, Seyhan Belediye önünde takım olarak galip gelebilmek adına var güçleriyle mücadele ettiklerini söyledi. Başarılarından dolayı futbolcularını kutlayan Erol, bu galibiyeti kendilerine büyük destek veren Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, kulüp başkanı İdris Çevikalp ve yöneticilerine hediye etti. Bu maçı çok çabuk unuttuklarını dile getiren Erol, çünkü ligde birbirinden zorlu maçların kendilerini beklediğini sözlerine ekledi.
***********************************************************************************
Köse: Her Şeye Rağmen Kazanmak Güzeldir
1.Amatör Küme B-Grubu’nda geride bıraktığımız haftada kendisine ait statta Salbaşspor’u 2-1’lık skorla devirerek çok önemli üç puana yürüyen Kürkçülerspor’da mutluluk rüzgarları esiyor. Yeşil-Beyazlı ekibin Genel Kaptanı Yunus Köse, Salbaşspor önünde zaman zaman zor anlar yaşadıklarını belirterek, “Her şeye rağmen kazanmak güzeldir. Bu başarımızı ileriki haftalarda da devam ettirmeliyiz” dedi.

Lige şampiyonluk düşüncesiyle girdiklerini dile getiren Yunus Köse, bazı şanssızlıklar sonrasında bu hedeften uzaklaştıklarını söyledi. Ligde kalan maçlarına aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çıkacaklarının altını çizen Köse, “Yıllardır bir çok başarılara imza atan takımımız aynı ciddiyet ve sorumluluk içerisinde çalışmalarına devam etmektedir” diye konuştu.


.
***********************************************************************************
Tekspor Doludizgin
1.Amatör Küme B-Grubu’nda zirvede bulunan Tekspor, Ceyhangücü engelini 3-1 gibi farklı skorla geçti. Şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha geride bırakan Mavi-Beyazlı ekipte yönetim, teknik heyet ve futbolcular büyük bir sevinç yaşıyorlar.

Kulüp Başkanı Yusuf Ziya Karataş, Ceyhangücü önünde kazanabilmek adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtirken, haklı bir galibiyete imza atan antrenör Fatih Ersungur ve futbolcularını tebrik etti.

Tekspor’u lig sonunda tarihinde ilk kez Amatör Süper Lig’e taşımak adına oldukça kararlı olduklarına dikkat çeken Karataş, “Ceyhangücü maçı artık geride kaldı. Ligde belirlediğimiz hedefe emin ve kararlı adımlarla yürümekteyiz. Bu başarımızı lig sonuna kadarda devam ettirmek arzusundayız. Tek düşüncemiz şampiyonluk. Bunu da başaracağız” diye konuştu.

***********************************************************************************
Yarçe: İyi Oynadık Ve Kazandık
Amatör Süper Lig’de Pazar günü Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda Anadolu 19 Mayısspor’u Ömer Bozan (2) ve Musa’nın golleriyle 3-0 gibi farklı skorla geçen Gençlerbirliği’nde yüzler gülüyor. Bir hafta önce Ceyhanspor önünde şanssız bir yenilgi aldıklarını belirten Genel Kaptan Erol Yarçe, “Anadolu 19 Mayısspor önünde iyi oynadık ve kazandık. Bu başarımızı ileriki haftalarda da tekrarlayacağız” dedi.

Başarılarından ötürü teknik patron Ahmet Yaşar, yardımcısı Mesut Akıncı ve futbolcu kardeşlerine övgüler yağdıran Yarçe, “Gerçekten Anadolu önünde Gençlerbirliği’ne yakışır bir mücadele sergiledik. Maçı izlemeye gelen futbolseverler keyif aldı. Attığımızın golün üç katını da kaçıran taraf olduk” diye konuştu.


Haber: Hamza GÜNGÖR


0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi