10 Kasım 2009

Adana: Kozan, Karataş, Tekspor ve Emekspor Hedeflerine Doludizgin Yürüyor





LİDERLER DEĞİŞMEDİ
Amatör Süper Lig ve 1.Amatör Küme’de heyecan sürüyor. Hem Amatör Süper Lig hem de 1.Amatör Küme’de liderler değişmedi. Geride bıraktığımız haftada evinde Maliyespor’u Can’ın golüyle yıkan  Kozan Belediyespor, Amatör Süper Lig’de liderliğini kimseye kaptırmadı. 1.Amatör Küme A-Grubu’nda yakın takipçisi Şakirpaşaspor’u 3-0’lık skorla deviren Karataş Belediyespor, B-Grubu’nda Narlıca Cesurspor’u 3-0’la geçen Tekspor ve C-Grubu’nda Yüreğir İdmanyurdu engelini tek golle geçen Emekspor, adım adım Amatör Süper Lig’e yürüyorlar.

KOZAN BELEDİYE TUTULMUYOR
Amatör Süper Lig’de Kozan Belediyespor, kendisine ait İsmet Atlı Stadı’nda ligin önemli ekiplerinden Maliyespor’u Can’ın attığı tek golle 1-0 yenerek liderliğini sağlamlaştırdı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Kulüp Başkanı İdris Çevikalp ve yöneticilerinin büyük desteklerini genç Antrenör Erdem Erol ve futbolcuları başarıya dönüştürmek adına ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar.


HADIRLIGÜCÜ ENGEL TANIMIYOR
Amatör Süper Lig’de geçen yıl olduğu gibi bu yılda Hadırlıgücü fırtınası esiyor. Tecrübeli Antrenör Burhan Sürer ve futbolcuları engel tanımıyor. Kırmızı-Beyazlı ekip, kendisine ait statta Mert’in attığı gollerle Anadolu 19 Mayısspor’u 2-1 yenerek ligde ikinci sıraya adım attı. Ligde galibiyetleri bulunmayan Yüreğirspor ve Denizlispor kozlarını paylaştı. Yakaladığı  gol pozisyonlarını en iyi şekilde değerlendiren Yüreğirspor, 7-3 gibi farklı skorla ligdeki ilk galibiyetine koştu. Bir hafta önce Cumartesi günü oynanan maçlardaysa Ceyhanspor, Gençlerbirliği’ni 3-1, yine aynı skorla Çukurova Üniversitesi de Buruk Belediyespor’u deviren isim oldu. Bu arada, Seyhan Belediyespor ile Kuzey Adanaspor ekipleri de 1-1’lık skorla birer puanı bölüştüler. 




A-GRUBU’NDA KARATAŞ DOLUDİZGİN
1.Amatör Küme A-Grubu’nda Karataş Belediyespor’un farkı fark ediliyor. Mavi-Beyazlı ekip, kendisine ait statta yakın takipçisi Şakirpaşaspor’u 3-0 gibi farklı skorla yenerek rakipleriyle puan farkını iyice açtı. Karataş Belediye Başkanı Fatih Balıkçı’nın büyük destekleri başarıda en önemli faktör olarak gösteriliyor. Ceyhan Doğanspor, Ceyhan Stadı’nda Güney Yıldızı’nı 2-0 yenerek ligde ikinci sıraya adım attı. Seyhanspor, Kiremithanespor engelini 6-1 gibi farklı skorla aştı. Telekomspor ligden çekildiği için Kanalufukspor, hükmen galibiyetle üç puanı hanesine yazdıran isim oldu.


B-GRUBU’NDA PATRON TEKSPOR
1.Amatör Küme B-Grubu’nda haftanın önemli maçında aynı puana sahip olduğu Narlıca Cesurspor’u 3-0 gibi farklı skorla deviren Tekspor, liderliğini perçinledi. Kulüp Başkanı Yusuf Ziya Karataş’ın büyük desteklerini genç Antrenör Fatih Ersungur ve futbolcuları başarıya dönüştürebilmek adına hummalı bir çalışma içerisinde. Yenibeygücü, gol düellosu şeklinde geçen maçta Güney Yıldızı Stadı’nda Akkapıspor’u 4-3 yenerek şampiyonluk yarışında var olduğunu gösterdi. Salbaşspor, Ceyhangücü’nü 5-1 ve Seyhangücü de Kürkçülerspor’u 2-1 yenerek 3’er puanı aldılar.




EMEKSPOR EMİN ADIMLARLA
1.Amatör Küme C-Grubu’nda Emekspor emin adımlarla şampiyonluğa koşuyor. Yüreğir İdmanyurdu engelini tek golle geçen Turuncu-Yeşilli ekip, genç kadrosuyla taraflı-tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. Yumurtalık Ayasspor’u 2-0’lık skorla deviren Köy Hizmetlerispor’da lider Emekspor’u yakın takibe almış durumda. Gol düellosu şeklinde geçen maçta ligin yeni ekiplerinden Baklalıspor’u 5-4’lık skorla dize getiren Dhmispor’da ligde şampiyonluk için iddialı olduğunu gösterdi. Bu grupta Güneşlispor, haftayı ‘BAY’ olarak geçirdi.


Haber: Hamza GÜNGÖR

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

öküz muz nasıl cıkmıssın lan oyle mal

Adsız dedi ki...

na mağlup sampiyon olacaz die söz vermiştik en büyük karatas belediye spor

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi