11 Kasım 2009

Adana: İmamoğlu Artık Emin Ellerde


Adana amatör spor kulüplerinden Yeni İmamoğluspor’un ismi Belediye Başkanı Kadir Altınköse’nin sahiplenmesiyle birlikte İmamoğlu Belediyespor oldu.


Kulüp Başkanlığına Mümin Özer getirildi. Antrenör Yasin Yavuz ve futbolcuları İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altınköse’yi makamında ziyaret ederek kulüplerine destek verdiği için teşekkür ettiler.

Başkan Altınköse, İmamoğlu’nun başarısı için üzerine düşeni yapacağını ve bu takımın layık olduğu hedeflere yürümesi adına hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağının altını çizdi.
Antrenör Yasin Yavuz, Başkan Kadir Altınköse’nin önemli bir sorumluluğun altına girdiğini ve artık İmamoğlu’nun emin ellerde olduğuna dikkat çekti.

İmamoğlu Belediyespor’un yeni sezonda 2.Amatör Küme’de mücadele edeceğini belirten Antrenör Yasin Yavuz, “Biran önce 1.Amatör Küme’ye adım atmalıyız. Buradan da Amatör Süper Lig’e koşmalıyız. Takımımızın başarısı için herkes taşın altına elini sokacağız” diye konuştu.

Haber:Hamza GÜNGÖR


1 Yorum:

Adsız dedi ki...

ANTRENÖRÜMÜZ ELİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN BAHSETMİŞ.BENCE GÜZEL BİR TESPİT . BAŞARI İÇİN MÜCADELE VE İMKAN LAZIM MÜCADELEYİ SAHADAKİLER YAPIYORSA İMKANIDA KENARDAKİLER VERMELİ. ŞU AN İMAMOĞLU HALKINA SORULSA TAKIM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR DİYE. OLUMLU YADA OLUMSUZ, BİLİNÇLİ VEYA BİLİNÇSİZ YÜZLERCE YORUM VEYA ELEŞTİRİ ALINIR .PEKİ SİZİN NE GİBİ DESTEGİNİZ VAR DİYE SORULSA SİNSİ BİR GÜLÜŞLE KAÇAMAK CEVAP ALIRSINIZ.SONRA ELEŞTİRİLER GIRLA GİDER . MALUM ARAÇ NEKADAR İYİ OLURSA OLSUN ŞÖFÖR İSTERSE RALLİLERDE YARIŞMIŞ OLSUN YAKIT OLMAZSA O ARAÇ 1 MİLİM BİLE KIMILDAMAZ.SİZ YAKITI KOYUN ÇALİŞMAZSA O ZAMAN ARAÇ KUSURLU DEMEKTİR. mustafa dirican

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi