2 Ekim 2009

Diyarbakır: Deplasmanlı 1.Amatör Ligi 10 Ekim Cumartesi Günü Start Veriyor!


Uzun süredir beklenen Deplasmanlı 1. Amatör yeni sezonda da futbol dolu günlerin habercisi olacak. Toplam 2 gruptan oluşan ve A - B grubu diye ayrılan ligde, A grubunda 11 takım mücadale edecekken, B grubunda ise 10 takımın TFF 3. ligi terfi maçlarına çıkmak için ter dökecekleri açıklandı. Kendi gruplarında ilk üç sırayı alan takımlar kendi aralarında oynayacakları play-off maçları sonucunda grup birincileri TFF 3.lig terfi maçlarında Diyarbakır'ı temsil etmeye hak kazanacak.




Fikstürde Değişiklik
14 Eylül 2009 Pazartesi günü Futbol İl Temsilciliği (Vali A.Cemil Serhadlı Spor Komleksi)'nde çekilmiş olan kuralar sonucu belirlenen fikstürde, A Grubunda 11 takım, B grubunda 10 takımın katılımı ile lig fikstürü hazırlanmıştı. Ancak Süper Gençler liginde kriterleri tutmadığı için lige TFF tarafından alınmayan Diyarbakır Spor, Diyarbakır Büyükşehir BLD. Diski Spor ve Kayapınar BLD. Spor'un Süper genç takımları Deplasmanlı 1. Amatör küme fikstürüne dahil edilmişti.



Statü gereği bu takımların 2. Amatör küme maçlarında faaliyet göstermesi gerektiğinden, TFF Amatör İşler Müdürlüğünün bilgisi dahilinde Deplasmanlı 1. Amatör küme lig fikstüründen çıkarılmışlar ,yeniden Depğlasmnalı 1. Amatör küme lig fikstürü düzenlenmiştir.

Yeni lig fikstürü için LİNKLERİNE TIKLAYINIZ...

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi