9 Ekim 2009

Balıkesir: Süper Amatörde Haftaya Bakış


Nefes kesen maçlar körfezde
Süper Amatör Lig’de 3. Hafta maçları bu hafta oynanacak 7 maçla devam ediyor. Şehrimiz temsilcisi Sanayispor Köy Hizmetleri karşısında 3 puan ararken, Bölgemiz temsilcileri Manyasspor ve Gönen Termalspor kozlarını Manyas’ın yeşil çimlerinde paylaşacak. Körfezdeki iki maçta ise nefesi er tutulacak. Ligin iddialı takımlarından Altınoluk, Adaspor ile sahasında karşılaşırken, Ayvalıkgücü Burhaniye deplasmanında zorlu bir puan mücadelesine girişecek. Lider Edremit Bld. Belediye deplasmanını kayıpsız geçirmek isterken, Bigadiç, Küçükköy ve Sanayi – Susurluk maçlarından her türlü sonuç çıkabilir.

HAFTAYA BAKIŞ
SANAYİSPOR - KÖY HİZMETLERİ
İki takımda lige iyi başlayamadı. Her ikisi de ilk hafta elerinde rakiplerine teslim oldular. Sanayi, Susurluk deplasmanı galibiyetiyle moral depoladı. Köy Hizmetleri ise, Ligin yeni takımı Manyasspor’a kendi evinde takıldı. Köy Hizmetleri Bandırma’ya yaralı aslan pozisyonunda gelecektir. Ancak akıllı bir Sanayispor daha sabırlı bir Sanayispor, Köy Hizmetleri’ni Bandırma’dan puansız gönderebilir. Gönlümüz Sanayispor’un kazanmasından yana diyoruz.



MANYASSPOR - GÖNEN TERMAL
Alın size yerel bir derbi. Gönen ile Manyas arasındaki maçların ne denli zor geçtiğini eskiler çok iyi bilir. Gönen Termal takımı Manyas’a göre Süper Lig’de daha tecrübeli. Ancak Manyasspor’un yetenekli gençlerini unutmamak lazım. Manyaslılar kendi evinde de olsa Gönen’i ilk yarım saatte durdurup, seyircisinin de desteğiyle maçta güzel sonuçlar yakalamaya çalışacaktır. Aksi takdirde Gönen galibiyeti sürpriz olmaz.

BALIKESİR BLD. - EDREMİT BLD.
Belediye takımı bu sezona pek iyi başlayamadı. İki maçta aldıkları 1 puan onlara hiç ama hiç yakışmıyor. Haliyle başarısız bir görüntü sergiliyorlar. Sanırım bu maçı da dönüm maçı olarak görüp, şansızlıklarına son vermek isteyeceklerdir. Edremitliler ise Balıkesir’e lider olarak geliyorlar. Sarı – Yeşilliler, bu maçı da kazanıp, üç maçta üç galibiyet hedeflerini yakalamak isteyeceklerdir. Bu maçta önce Edremit daha sonra da beraberlik Balıkesir Bld. için iyi sonuç olur diye düşünüyoruz. Bekleyip, görelim.

BURHANİYE BLD. - AYVALIKGÜCÜ BLD.
Alın size körfezde müthiş derbi niteliğinde maç. Hedefleri aynı. İki güçlü takım Burhaniye’de karşılaşıyorlar. Burhaniyeliler uzun zamandır. Böyle kritik maçlarla bizleri duygulandırdılar. Çünkü Süper Amatör Lige bu sezon yeni çıktılar. İki maçtan 4 puanla dönüp ilk kez seyircisinin karşısında oynayacakları bu müsabakada seyircisine galibiyet tattırmak isteyeceklerdir. Ayvalık ise bu ligin gediklisi ve üst sıraları hedef almış. Önce seyircisinin desteğiyle Burhaniye, tecrübesiyle de Ayvalıkgücü’nü galibiyete yakın taraf olarak görsek de sanki bu maç beraberlik kokuyor. Bence haftanın seyredilmesi, kaçırılmaması gereken bir maç.

BİGADİÇ BLD - KÜÇÜKKÖY BLD.
Sezona iyi başlayamadı. İki takımda lige bu sezon yeni çıktılar. Ev sahibi Bigadiç iki maçta da gol atma başarısı gösteremedi. Küçükköylüler iki maçta üç gol atıp, iki puan alma başarısı gösterdiler. Deplasman takımının galibiyeti sürpriz olmaz diyor ve Bigadiç takımı evinde en fazla berabere kalır diye aklımızdan geçiriyoruz.


YENİ SANAYİ - SUSURLUKSPOR
Geçen haftanın iki yaralı takımı. Susurluk takımı ise rakibine göre ağır yaralı. Kendi evlerinde Sanayispor’a farklı yenilirken, iki futbolcu da kırmızı kartla cezalandırıldı. Yeni Sanayispor kendi evinde rakibinin bu zaafından yararlanıp, galip gelmek isteyeceklerdir. Moralsiz Susurlukspor’un alacağı sonucu bizler de merak ediyoruz.

ALTINOLUKSPOR - ADASPOR
Körfezde oynanacak bu güzel maçta ise, Altınoluk evinde Adaspor’u konuk ediyor. Ev sahibi Altınoluk henüz galibiyetle tanışmasa da seyircisinin de desteğiyle bu hafta üç puanla tanışmak isteyeceklerdir. Adaspor ise geçen hafta üç puanı üç golle almasını bildi. Bu çekişmeli zorlu geçmesi beklenen bu maçta maçın sonucunu sporseverler gibi bende merak ediyorum.
Her zaman belirttiğimiz gibi oynanacak maçların sonuçları ne olursa olsun bir şölen şeklinde geçmesi en büyük temennimizdir. Bizler İlk Haber Spor Servisi olarak tüm takımlarımıza başarılar dilerken, seyircileri de sağ duyuya davet ediyoruz. Gönüllerince sonuçlar alması dileğiyle.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi