6 Ekim 2009

Balıkesir: Süper Amatörde Bu Haftanın Değerlendirmesi


Susurlukspor:1 Sanayispor:4
Komşu iki kent takımının mücadelesine hızlı başlayan Susurlukspor oldu ve henüz ikinci dakikada Yusuf Ziya’nın golüyle maça adeta golle başladı. Golün şokunu üzerinden erken atan temsilcimiz Sanayispor maçın 6. ve 11. dakikalarında Yiğitcan’ın penaltı golleriyle 2 – 1 lik bir üstünlük sağladı. Rakibi Susurlukspor ise, ikinci penaltı golünden önce Ramazan’ın kırmızı kart görmesiyle 10. dakikada rakibi karşısında 10 kişi kalıyordu. Susurluk karşısında 2 – 1 öne geçmenin rahatlığıyla oyunun kontrolünü ele alarak devreyi 2 – 1 galip kapamasını bildi. Bu arada ilk yarının bitiş düdüğüyle maçın orta hakemi Hüseyin Kocadağlı’ya ısrarla itirazlarını sürdüren Susurlukspor kalecisi Erhan ikinci sarı kartı ve ardından kırmızı kartı görerek Susurlukspor’u 9 kişi bırakıyordu. 2. yarıya 9 kişi başlamanın handikapıyla güç kaybeden Susurlukspor karşısında temsilcimiz Sanayispor rakip kalede daha sık gol pozisyonları bulmaya başladı. Nitekim 70. dakikada Timuçin’in gayet güzel pasında topla buluşan Kaptan Zafer takımının 3. golünü Kaleci Yasin’in üzerinden aşırtma bir vuruşla Susurluk filelerine göndererek takımının deplasmanda 2 farklı üstünlüğe taşımasını bildi. Bundan sonraki dakikalarda yağmur tüm şiddetiyle Susurluk sahasının çimlerine inerken, futbolcuların göstermiş olduğu mücadele takdire değerdi. Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken Susurluk ceza sahasında Kaan’dan aldığı pası iyi değerlendiren Yiğitcan yerden plase bir vuruşla kendisinin 3.cü Sanayispor’un 4. golünü Susurlukspor filelerine gönderiyordu.


MAÇ ÖNCESİ GÖRÜŞLER
Fehim DİKMEN (Susurlukspor Antr.)
Lige zor şartlar altında pek iyi hazırlanamadık. Susurluk gençlerine, üniversitede okuyan iki genç oyuncuyla takviye yaparak takımımızı oluşturmaya çalıştık. Hedefimiz orta sıralarda yer alarak ligin sonunda tehlikeli rüya görmemek.

Talat EVREN (Sanayispor Teknik Direktörü)
Geçen hafta Edremit Bld.spor’a kendi sahamızda 3 puan verdiğimiz için burada alacağımız galibiyetle kayıp puanları telafi yoluna gitmek istiyoruz. O yüzden bu maçta tek hedefimiz var. Sadece galibiyet ve 3 puan. Oyuncularıma güveniyorum.

Maç sonrasında Susurlukspor Antrenörü Fehim Dikmen ise maça golle başlamamıza rağmen yediğimiz 2 şok penaltı golüyle hayli demorilize olduk. Önce 10 kişi kaldık. Maçın 2. yarısını ise kaleci Erhan’ın gereksiz yere oyundan atılması sonucu 9 kişi oynamak zorunda kaldık. Maçı çevirmemiz oldukça zordu. Rakibimiz Sanayispor’u kutluyorum.


Sanayispor Teknik Direktörü Talat Evren ise, “Maçın ilk dakikasında yediğimiz şok gole rağmen oyuncularım maçtan kopmadı ve bunun neticesinde 4 – 1 gibi farklı bir sonuçla galip gelerek deplasmandan 3 puan almasını bildik. Tüm oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum”

MAÇIN KARNESİ 
HAKEMLER: Hüseyin Kocadağlı 3, Tolga Alakuş 3, Fatih Varna 3
SUSURLUKSPOR : Erhan ?, (Yasin 2), Gökhan 1, Mustafa 2 (Tolga 1), Ramazan ?, T.Dinçer 2, Semih 1, Altan 1, Tolga 1, Yusuf Ziya 2, Yiğit 2, Ümit 1 (Melih 1)
SANAYİSPOR : Vural 3, Çağın 3, Feridun 2, Onur 2, İlkay 2, Çağlar 3, Sercan 3 (Kaan 2), Mehmet 2, Timuçin 2, Yiğitcan 4, Zafer 2 (Mesut 2), Eren 2
GOLLER: Dk.2 Yusuf Ziya (Susurlukspor), Dk. 6 – 11 (Pen.) Dk. 90 Yiğitcan, Dk. 70 Zafer (Sanayispor)

***************************************************

Gönen Termalspor: 0 Burhaniye Bld.spor: 0
Balıkesir Süper Amatör Ligi’nin ilk hafta lideri Burhaniye Belediyespor Gönen deplasmanından 1 puan ile dönerek puanını 4′e çıkardı. Evsahibi Gönen Termalspor ise ligin ikinci maçından da 0-0 beraberlik ile ayrılarak puanını 2′ye çıkardı.


Evsahibi Gönen Termalspor ise ligin ikinci maçından da 0-0 beraberlik ile ayrılarak puanını 2′ye çıkardı. Maçın en ilginç yanı ise her iki takımda da daha önce Bandırmaspor’da forma giymiş oyuncuların olmasıydı. Burhaniye Bldspor’da Makedon Cengiz Recebi, Gönen’de ise Yunus Aker, Aşkın, Engin, Bünyamin, Ahmet gibi oyuncular daha önce Bandırmaspor Süper Amatör Lig’de oynarken bordo-beyazlı formayı giymişlerdi. Hava ve saha zemininin futbola çok uygun olduğu bir sahada oynanan maçı çok sayıda Gönen’li futbolsever izledi.

MAÇIN KARNESİ
HAKEMLER: Ayhan Endar 2, Okan Altıner 2, Sertaç Seçkinler 2.
GÖNEN TERMAL: Avni 2, Ahmet 2,Aşkın 2 (Arda 2), Berkem 3, Barış 2(İlkcan 1)Yunus 2, İsmail 3, Engin 2(Semih 1) Bünyamin 1, Erhan 1.
BURHANİYE BLDSPOR: Özkan 2, İbrahim 2, Ender 2, Gökhan 2, Kenan 2, Salih 2, Şevket, Öner 2, Cengiz 3, Fatih 1(Melih 2), Tayfun 3(Ali ?)

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi