1 Ekim 2009

Balıkesir: Demirspor Lige Hazırlanıyor


1.Amatör Lig Marmara Grubu’nda yer alan Bandırma temsilcisi Demirspor 2009/2010 Sezonu hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.

11 Ekim tarihinde start alacak 1. Amatör Lig Marmara Grubu’nun iddialı takımlarından Bandırma Demirspor yeni sezon hazırlıklarına Biga’da yaptığı Adaspor hazırlık maçı ile devam etti. Teknik direktörlüğünü Sebahattin Aydın’ın yaptığı Lacivert-beyazlı takımda yardımcı hocalığı ise Demirspor’un eski futbolcularından Şenay Aydın yapıyor.

Yeni sezon hazırlıkları doğrultusunda 27 Eylül Pazar günü Biga’da oynadığı ilk hazırlık maçında Biga Adaspor’u  2-0 yenen Demirspor oynadığı iyi futbol ile de göz doldurdu. Sahanın en iyisi ise 2 golün de sahibi olan kaptan Kerimcan’dı. Teknik direktör Sebahattin Aydın bu ilk hazırlık maçının ikinci yarısında tüm genç oyuncularına şans vererek oyuncularının son durumunu gözledi.

************************************************************

Erdekspor top başı yaptı
11 Ekim 2009 Pazar günü başlayacak 2009 -2010 Balıkesir 1.Amatör Küme karşılaşmaları öncesinde 1. Amatör Küme Marmara Grubun da mücadele edecek olan Erdekspor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Cavit Aydın ve Yardımcısı Mehmet Gündoğan eşliğinde sürdürüyor.


Teknik Direktörlüğünü Cavit Aydın’ın Yardımcılığını Mehmet Gündoğan’ın yaptığı Erdekspor, çalışmalarına ara vermeden sürdürüyorlar.Tecrübeli hoca Cavit Aydın ve Yardımcısı Mehmet Gündoğan genellikle gençlerden kurdukları 24 kişilik kadroyla başarılı olabilmek adına Erdek 18 Eylül stadındaki çalışmalarına tam gaz devam ediyorlar. Tecrübeli hoca Cavit Aydın takımıyla ilgili olarak yaptığı kısa konuşmada ”Bu yıl hedefimiz Süper lig olacaktır. Ancak yapmak istediklerimizin başında geçmişte de yaptığımız gibi hemen alt yapı ile ilgilenmek ve yeni yeni gençleri Türk futboluna kazandırmak olacaktır. Yeni sezon tüm kulüplerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diyerek sözlerini önce centilmenlik sonra başarıyı arıyoruz diyerek Erdekspor’un yürüyeceği yolu gösterdi.  11Ekim 2009 Pazar günü başlayacak 1. Amatör Küme Marmara Grubunda Erdekspor ilk maçını kendi sahasında geçen sezon Süper Amatör Küme’den düşen güçlü Etispor ile oynayacaktır.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi