30 Ekim 2009

Balıkesir: 1.Amatör Küme Şekilleniyor


1.Amatör başladı başlayacak darken üç hafta geride kaldı. Daha centilmence geçmesini beklediğimiz müsabakalarda önce Tayfunspor’dan üç kırmızı daha sonra Sarıköy’lü oyuncular bir maçta 3 kırmızı kart görünce bir anlamda maçlara gölge düştü. Etispor oynadığı üç maçıda kazanarak 9 puana ulaştı ve liderliğini sürdürüyor. 600 Evler ise üç maçını da kaybetmekle kalmayıp oynadığı müsabakalarda da henüz gol sevincini yaşayamadı. Bu hafta sonu oynanacak maçlar sonunda bakalım kimler gülecek.

HAFTANIN MAÇLARINA BİR BAKIŞ
Lider Etispor oldukça formda. Oynadıkları tüm maçları kazanan kırmızı beyazlılar. Topladıkları 9 puanla puan cetvelinin zirvesindeler. Kalelerinde gol dahi görmeyen Etisporlular önlerindeki Çelikspor maçını da kayıpsız atlatmak isteyeceklerdir. Sarı kırmızılı Çelikspor ise ilk haftayı kayıpta kapattıktan sonra geçen hafta Tuzakçıspor önünde galip gelerek üç puanla tanıştılar. Etispor’un galibiyeti ilk akla gelen sonuç olsa da futbolun ne kadar sürprizlerle dolu bir oyun olduğun unutmayalım.

600 Evler Ocaklarspor’u Sanayi sahasında konuk ediyor. Larcivert beyazlılar yeni çıktıkları ligde henüz gol ve puan sevinci yaşayamadılar. Ocaklar ise Demirspor’u 4 – 1 yenerek Bandırma’ya moralli geliyorlar. 600 Evler’in bundan sonraki maçlarda puan kaybına tahammülleri yok. Çok çetin bir mücadelenin bizleri bekleyeceğini söyleyebilirim. Sanki beraberlik akla gelen ilk sonuç oluyor.




Sezona iyi başlayan Demirspor iki haftadır arzuladığı sonuçları alamıyor. Erdek ve Ocaklarspor önünde alınan yenilgiler Larcivert beyzlı futbolcularda moral bozukluğu yaratmış olabilir. Alacakları bir üç puanla kara bulutları dağıtmak futbolcuların kendi ellerinde Tayfunspor, Etispor’dan yediği 9 golle oldukça hırpalanmış bir şekilde Bandırma’ya geliyorlar. Demirspor’un galiiyeti bu maçta daha ön plana çıkıyor. Bekleyip görelim.

Erdekspor kendi sahasında Sarıköyspor’u konuk ederken iki haftadır oynadığı 6 puanın moraliyle sahaya çıkıyorlar. Sarıköy’lüler geçen hafta üç futbolcunun kırmızı kart görmesiyle derin bir yara almış durumdalar. Erdek’lilerin sahasında bu maçı galibiyetle kapatacaklarını düşünüyorum.

Tuzakçı Hasanbeyspor ile kendi sahasında zorlu bir puan mücadelesine girişecek. Kendi sahalarında başarılı sonuçlar alabilen Tuzakçıspor geçen hafta Çelikspor karşısında beğendiğimi söyleyebilirim. Hasanbeyliler bu maça iyi hazırlandıklarını tahmin etmemle birlikte ibre bu sefer Tuzakçıspor’un galibiyetini gösteriyor.

Amatör Küme’de mücadele eden bölgemiz takımlarına ısrarla belirttiğimiz centilmence mücadele isteğimizi bir kez daha tekrarlarken tüm takımlarımıza gönüllerince bir sonuç almalarını İlk Haber Spor Servisi olarak gönülden dileriz.


Kaynak:İlkhaber

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi