17 Ekim 2009

Aydın:Atça Transfer'den Sonra Açıldı

Bu sezondan itibaren Atçalı gençlerle mücadele etmeyi planlayan Atça Belediyespor, altyapıdan yetişen gençleriyle sezon hazırlıklarına başlarken, daha sonra transfere yöneldi. Tecrübeli Antrenör İlyas Lafçı’ya emanet edilen ve bu sezondan itibaren altyapıda önemli başarılar hedefleyen Atça Belediyespor, Birinci Amatör Küme Aydın B Grubu’nda da yaptığı genç transferlerle üst sıraları zorlayacak ekiplerden biri oldu.

Bu sezon Atçalı gençlere önem veren kulüp, A Takımda altyapıdan Zafer, Efe, Ege, Ümit, Emrah, İsmail, Abdullah, Süreyya ve Mazlum’a şans verecek.

Atça Belediyespor’un transferlerinde Atça’daki yüksekokul önemli rol oynadı. Transferlerin çoğu yüksekokulda öğrenim görüyor. Sonradan transfere hız veren ekip, İsabeyli Şırlanspor’dan orta saha Ufuk, Kilis Belediyespor’dan sağ açık Fatih, Diyarbakır Diski’den kaleci Özgür, Harlakspor’dan orta saha Gökay, Özel İdarespor’dan stoper Uğur, Umurlu Belediyespor’dan sağbek Ali, Yılmazspor’dan solbek Mehmet, Sevindiklispor’dan sol kanat Hakan Boz, Aydın Belediyespor’dan orta saha Mert ve Sağlıkspor’dan sağ kanat Berkay’ı kadrosuna kattı.

Hazırlık döneminde 4 hazırlık maçı yapan Atça, Tuğlaspor’u 3-2, Dallıcaspor’u 5-1, önceki gün de Yenipar Gençlerbirliği’ni 3-1 yenerken, İncirliova Belediyespor’a 4-2 mağlup oldu.

Atça Belediyespor Antrenörü İlyas lafçı, bu sezonun kendileri için geçiş dönemi olduğunu söylerken, “Transfer yaptığımı futbolcuların çoğu üniversite öğrencisi. İyi bir altyapı kuruyoruz. A Takım’da da altyapıdan yetişen gençlerimize forma şansı vereceğiz. Bundan sonraki yıllarda kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla mücadele eden bir kulüp olmak istiyoruz. Bu yüzden, bu sezon birim için bir geçiş dönemi olacak” dedi.

İlk maçta hafta sonu DSİ Spor’u ağırlayacak olan ekip, iyi bir başlangıç yapmayı istiyor.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi