2 Ekim 2009

Afyon: Süper Amatör'ün İlk Haftası Başlıyor


Haftanın son maçı Bolvadin’de
Sandıklı Belediyespor ile Emirdağspor arasında oynanacak ilk karşılaşma başlayacak olan Süper Lig’in ilk haftasında toplam beş karşılaşma oynanacak. Bu beş karşılaşmanın biri Cumartesi Günü, diğer dört karşılaşma ise Pazar Günü oynanacak. İlk haftanın son karşılaşması ise Pazar Günü Bolvadin sahasında Bolvadin Belediyespor ile Bayat Belediyespor arasında oynanacak. Ligin yeni ekibi Bayat Belediyespor’un ilk kez sahaya çıkacağı karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Çekişmeli geçmesi beklenen bu karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile çıkacak.



Çağlayan ilk sınavını deplasmanda verecek
Geçtiğimiz sezon oynanan 1. Amatör Küme Play-off maçlarını şampiyon tamamlayarakSüper Amatör Küme’ye yükselen Çay Çağlayan Belediyespor’da Süper Lig’deki ilk sınavını Sülünspor’a karşı verecek. Deplasmanda oynayacağı bu ilk karşılaşmada puan ya da puanlar hedefleyen Çay Çağlayan Belediyespor, yeni sezona iyi bir şekilde başlamaya çalışacak. Ligde iddialı olacaklarını ancak çok büyük hedefler belirmediklerini dile getiren Çay Çağlayan Belediyespor Antrenörü Fahri Selvi, “Bu sezon ilk kez Süper Lig’de mücadele edeceğiz. Süper Lig, bizim için zorlu bir maraton olacak. Ancak elimizden gelen gayreti gösterip, ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu sezon ligi orta sıralarda tamamlayıp, gelecek yıllarda 3. Lig play-off karşılaşmalarına gitmeyi hedefliyoruz” dedi.




Sandıklı’da galibiyet hesapları
Haftasonu oynanacak beş karşılaşma ile başlayacak olan Süper Lig, sezonun ilk maçında iki güçlü takımı karşı karşıya getirecek. Derbi niteliği taşıyan karşılaşmada Sandıklı Belediyespor ile emirdağspor karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını başarıyla geçen ancak ikinci yarı sezonda büyük düşüş yaşayan Emirdağspor’u sahasında konuk edecek olan Sandıklı Belediyespor, taraftarının karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. Süper Lig’in iki köklü takımının karşılaşacağı bu karşılaşma Cumartesi Günü saat 14.30’da başlayacak.


Demirspor Dinar’ı konuk edecek
Sezon hazırlıklarına erken başlayan ve diğer Süper Lig takımlarına oranla lig öncesi daha hazır bir görüntü çizen Demirspor, kendi sahasında oynayacağı ilk karışlaşmada Dinarspor ile karşılaşacak. Yaptığı transferlerle rakiplerine sezon öncesi gözdağı veren Dinarspor’u taraftarının önünde mağlup etmeye çalışacak olan Demirspor, zorlu karşılaşmaya mutlak galibiyet hedefi ile çıkacak. Süper Lig’in iki güçlü takımını karşı karşıya getirecek bu karşılaşma Pazar Günü saat 12:30’da başlayacak.


Son şampiyon ilk maçta evinde
Geçtiğimiz sezon Süper Lig’i zirvede tamamlayarak, ilimizi 3. Lig’e yükselme grup maçlarında temsil eden ancak, beklenen başarıyı gösteremeyen İscehisarspor, ligin ilk haftasında İhsaniye Belediyespor ile karşılaşacak. Sezona hazırlıksız başlayacak olan İscehisarspor, kendi sahasında oynanacağı bu karşılaşmadan puan ya da puanlar çıkarmaya çalışacak. Yeni sezonda Antrenör Baki Kalkan’ın çalıştıracağı İscehisarspor’un İhsaniye Belediyespor karşısında nasıl bir oyun ortaya koyacağı merakla beklenirken, zorul karşılaşma Pazar Günü saat 14:30’da başlayacak.

Haber:Gazete3

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi