10 Eylül 2009

Van: Başkale Spor'dan İftar Yemeği

Başkalespor’un yeni kulüp yönetimi, yeni yapılan transferleri basınla tanıştırmak amacıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kulüp başkanı Ümit Arslan ve yönetim kadrosu güzel bir birliktelik oluşturarak geleceğe umut verdi.

Başkalespor, yaptığı başarılı transferler ile göz doldururken, dışardan alınan iki transfer ise dikkat çekici oldu. Rizespor ve Muşspordan alınan iki usta ayak, Başkalespor’un gücüne güç kattı.

BAŞKALESPOR UMUT VAAD ETTI:
Başkalespor, kulüp başkanı Ümit Arslan, güçlü bir ekiple yola çıktık, başarılı işler başaracağımıza inancımız tamdır diyerek, “Özelikle Başkale Kaymakamı Yunus Kalaycı’dan çok destek aldık ve halende alıyoruz. Bizi ayakta tutan Kaymakam Yunus Kalaycı’dır, hem maddi hemde manevi olarak bizlere çok desteği oluyor. Başkalespor, genç bir takım kadrosunu oluşturdu. Yaş ortalaması oldukça gençtir. Bizim amacamız gençlerimizi sosyal faaliyetlere özendirmek ve Başkale halkı arasında birlik ve beraberliği daha çok bağdaştırmaktır. İlçemizde suni bir saha çalışması devam ediyor ayrıca futbolcu kardeşlerimizin kalabeileceği güzel bir tesis yapılmaktadır. Bunlar gerçekleştikten sonra başarıyı daha kolay sağlarız” diyen kulüp başkanı Ümit Aslan, “şimdiye kadar Başkalespor’a emek veren, Başkalespor’u bugünlere taşıyan herkese sonsuz teşekkür ederim” diyerek tüm Başkale halkının Başkalespor etrafında kenetlenmelerini belirterek herkesin bu takıma destek olmalarını istedi. Ayrıca yapılan kongrelerinde kendilerine Başkale Belediye Başkanı İhsan Güler’de destek sözlerinde bulunduğu için çok mutluyuz dedi.




Teknik Direktör Atila Biçici ise yaptığı açıklamada, “kulüp yönetimime çok güveniyorum hepsi genç ve dinamik. Her zaman desteklerini görüyoruz, sorunları birlikte aşmaya özen gösteriyoruz. Ümit ediyorum ki, pek yakında Başkalespor, Van ve çevresinde ses getirecek başarılara imza atacak” şeklinde açıklama yaptı. Biçici ayrıca Ramazan bayramına kadar Van’da kalarak idmanlara devam edeceğini Bayramdan sonra ise Başkale’de çalışmalara başlayacağını vurguladı.

Kaynak:Başkale News

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi