18 Eylül 2009

Sinop: Sinoplu Hakemler Sezonu Açtı




Sinoplu futbol hakemleri 2009-2010 sezonunu açtı. Sinop Şehir Stadyumu'nda bir araya gelen ve geçen sezonun değerlendirmesini yapan 16 hakem ile 5 aday hakem, yeni sezon hakkında da bilgilendirildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Sinop Şubesi ile İl Hakem Kurulu tarafından gerçekleştirilen açılış programı Sinoplu hakemlerin koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Program kapsamında İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Yağcı ve TFFHGD Sinop Şube Başkanı Mahmut Koca ve birer konuşma yaptı. Mehmet Yağcı yaptığı konuşmada, 2009-2010 sezonunun, Fair-Play ölçüsünde, barış ve kardeşlik içerisinde bir sezon olması temennisinde bulundu. Şube Başkanı Mahmut Koca ise konuşmasında başta hakem camiası olmak üzere, Sinop'taki futbol ailesi ile tüm birey ve kuruluşlara yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra Sinoplu hakemlere TFFHGD Sinop Şubesi tarafından sezon içerisinde kullanacakları yeni malzemeler dağıtıldı. Daha sonra Karadeniz Bölge Eğitimcisi Nurtaç Yazar tarafından Sinop Ticaret ve Sanayi Odası'nda (STSO) yeni kurallarla ilgili eğitim toplan
tısı düzenlendi.







Bu Haberi Facebook'ta Paylaş

Facebook'ta Paylaş








0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi