18 Eylül 2009

Siirt: Polis Gücü Sezona İddialı Giriyor


2009-2010 Siirt Amatör Futbol sezonunda çok iddialı bir şekilde hazırlıklarına devam eden Siirt Polis Gücü Spor Kulübü, futbolun içinden gelen yeni yönetim, teknik heyet ve birbirinden süper yeni transferler ve futbol tekniği yüksek oyunculardan kuruldu. Ayrıca alt yapısını da oluşturdu.

Siiert Polis Gücü yöneticisi Özcan ARGUN “Bir takımın yedek kulübesi çok kaliteli ise, başarı o takım için tesadüf değildir. Çalışmalarımıza ciddi ve düzenli bir çalışma programı içerisinde devam ediyoruz. Başarıya inanmış yönetim ve oyuncularımız ile bu sezon lige iddialı bir şekilde hazırız” dedi.

Facebook'ta Paylaş

2 Yorum:

Adsız dedi ki...

CİHAD KAYA
Bravo BAŞKAN.Siz bizim için her türlü fedakarlığı yaptınız ve her zamanda yapmaya hazırsınız bunu biliyoruz.İnşallah bizde sizin yüzünüzü kara çıkarmamak için elimizden geleni
yapacaz.

Adsız dedi ki...

SİİRT POLİS GÜCÜ SPOR YÖNETİCİSİ ÖZCAN ABİ,BU TAKIMI ŞAHA KALDIRACAĞI BELLİ, MALUBİYETE TAHAMMÜLÜ OLMAYIP, TAKIM İÇİN HİÇBİR FEDAKARLIKTAN KAÇMIYOR.SİİRT POLİS GÜCÜ SPORUN YLE BİR YÖNETİCİSİ OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLI.FUTBOL TAKIMININ İMKANLARI,TAKIM KADROSUNU VE BİR ÇOK ŞEYİ, NEREDEN NEREYE GETİRDİ.MAŞALLAH 5 FİTES İLE GİDİYOR.17/10/2009 GÜNÜ 13-00 İLE 15 SAATLERİ ARASINDA AÇILIŞ TÖRENİ YAPACAKLAR.14-00 DA ŞİRVAN SPOR İLE DOSTLUK MAÇI YAPACAKLAR. TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.
SİİRT SEVDALISI

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi