27 Eylül 2009

Sakarya: Amatörde Haftanın Maçları


Söğütlüspor deplasmanda
Akçakocaspor maçı ile moral bulan Karasuspor'un yarınki konuğu Söğütlüspor.

Geçtiğimiz yıl Süper amatörde umduğunu bulamayan Karasuspor yeni sezona Hasan Ekşioğlu Başkanlığında ve Atilla Bıçakçı antrenörlüğünde  ligde mücadele edecek. Geçtiğimiz yıl Bülent Kasım antrenörlüğünde Süper Lige çıkan Söğütlüspor'da , Lige kalıcı olmanın hesaplarını yapıyor. Yeşil-Kırmızılı takımın yöneticilerinden Ayhan İnal'da ;  " Uzun bir aradan sonra , tekrar Süper Lige yükseldik. Kadromuzu güçlendirdik. Yeni sezonda ligde centilmece mücadele edip üst sıralarda yer almayı hedefliyoruz. Hazrılık maçlarında da sporcularımızı bir birleriyle daha da kaynaşmış ve eksikliklerimizi yakından görmüş oluyoruz. Yarın da Karasuspor ile bir hazırlık maçı oynayacağız" şeklinde konuştu.

Şeker'in konuğu H.Tank
Süper Lig ekiplerinden Şekerspor bugün Fabrika içersinde Sahada 1.Amatör Küme takımlarından Harb-İş Tankspor'u konuk ediyor. Ferhat Tetik, Tamer Turna antrenörlüğünde Lige hazırlanan  Şekerspor, H.Tankspor ile oynayacakları hazırlık maçında eksikliklerini bir kez daha gözden geçirmiş olacak. Şekerspor antrenörü Ferhat Tetik ;" Geçen yılki kadromuzu koruduk. Yeni sezonda Süper Ligde sıkıntı çekmek istemiyoruz " şeklinde konuştu.

Pamukova yarına hazır

Süper Liginde yeni ekiplerinden Pamukovaspor, yarın kendi sahasında Serdivanspor ile karşılaşacak. Tekrar Süper Ligde mücadele edecek olan Pamukovaspor, Süper ligin köklü takımı olan Serdivanspor karşısında moral arayacak. Pamukovaspor güçlenen yönetimi ve kadrosu ile bu sezon Süper Ligde çok canlar yakacak.

Kışlaçay'da Sevinç'li günler
1.Amatör Küme takımlarından Kışlaçayspor yeni sezona Özcan Sevinç Antrenörlüğünde iddialı giriyor.  Süper Ligi hedefleyen Yeşil-siyahlı ekip Özcan Sevinç Antrenörlüğünde ligde başarı arayacak. Yeni Transferleri ile güçlenen Kışlaçayspor yarın kendi sahasında Mekecespor ile bir hazırlık maçı yapacak. Bu arada Geçtiğimiz günlerde oynanan Demirspor-Kışlaçayspor müsabakası aşırı yağış yüzünden yarıda kaldı. Kışlaçayspor'un Golunu 25nci dakikada Recep, Demirspor'un golünü ise 56nci dakikada Mehmet kaydetti.

Paşa'da durmak yok
1.Küme takımlarından Bekirpaşaspor dur durak demeden hazırlık maçlarına devam ediyor. Bayram Berber önderliğine yeni sezona iddialı hazırlanan Turuncu-Mavili ekip, Yuvalıderspor'u 4-2 yendi. Maçın ilk yarısını 2-0 mağlup kapatan Bekirpaşaspor , ikinci yarıda coştu.  Rakibini 4-2 yenen  Turuncu-Mavili ekip yarında Süper Amatör Küme takımlarından Harmanlıkspor ile karşılaşacak.

Kuzeyde hareketlilik
Kuzey İlçesi takımlarının 1.Amatör Küme temsilcileri  hazırlık maçlarına devam ediyor.
Önceki gün Bekirpaşaspor'a 4-2 yenilen Yuvalıderespor  , dün de Kocaalispor ile karşılaştı.  Yuvalıderespor Recep Ali Uygun Başkanlığında , Kocaalispor'da irfan Sarımehmetoğlu başkanlığında 1.Kümede başaraı arayacak. Yuvalıderespor yarında yine 1.Küme takımlarından Karasu Aziziyespor ile karşılaşacak. Yuvalıderespor Basın Sözcüsü İbrahim Sahip ; " Çok Güçlü bir gruptayız. Böyle Grup seçimi dünyanın hiçbir yerinde yok. 10 Takım şampiyonluğa oynuyor. İki takımda düşmemeyece oynayacak. Bunlarında kim olduğunu siz tahmin edin. Bu Gruptan herhangi bir takımı başkab ir gruba koysanız çok rahat şampiyon olur. İyi bir ekip kurduk.  Belde halkının ve büyüklerimizin tam desteği ile yeni sezonda üst sıralarda yer alacağız. " dedi. Yarın Yuvalıderespor ile karşılaşacak olan Karasu Aziziyespor'da ise moraller bozuk. Düzenlenen Gece'nin istenildiği gibi gitmediğini beliriten K.Aziziyespor kulüp başkanı Şerefe Kavas ;" Yuvalıderspor maçını kazanıp biraz olsun moral bulmak istiyoruz " dedi.

Kuzulukspor Boğaz'a gidiyor
Kuzulukspor yarın Hendek Boğazspor ile bir hazrılık maçı yapacak.
1.Amatör Küme takımlarından Kuzulukspor yeni sezona  yine iddialı hazırlanıyor. Geçen yıl Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Kuzulukspor, İbrahim Altuntaş antrenörlüğünde , idmanlarını ve hazırlık maçlarını ciddi bir şekilde sürdürüyor.  Kırmızı-Beyazlı ekip yarın 1.Küme takımlarından Hendek Boğazspor ile karşılaşacak. Müsabakaının Muhtemelen Erdoğdu sahasında oynanması bekleniyor. Kuzulukspor antrenörü İbrahim Altuntaş ;" Geçtiğimiz yıl kaçırdığımız Süper Amatör Küme'ye,   yeni sezonda yükselen taraf olacağız. " şeklinde konuştu.

Erenlerspor : 1 Kullar Belediye : 2
1.Amatör Küme takımlarından Erenlerspor , önceki gün Kartepe'de Kocaali amatör Küme takımlarından Kullar belediyesi ile karşılaştı. Erenlerspor ilk yarıyı Necmi'nin attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya farklı bir 11'le sahaya çıkan Lacivert-Mavili ekip sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Erenlerspor takımı dün de Süper amatçr Küme takımlarından Şekerspor ile karşılaştı.

Hendekspor lige hazır
Süper Lig ;de gözünü şampiyonluğa çeviren Hendekspor, hazırlık maçında karşılaştığı Kazımiyespor ;u 5-1 ;lik skorla mağlup ederek moral buldu.

Süper Lig'de bu sezon antrenör Adnan Yüksel idaresinde güçlü kadrosuyla şampiyonluk kovalayacak olan Hendekspor, hazırlık maçlarına devam ediyor. 1.Amatör Küme takımlarından Kazımiyespor ile Kazımiye Sahasında karşılaşan Hendekspor, rakibini 5-1 ;lik skorla farklı mağlup ederek alkış topladı. Hendekspor;a galibiyeti getiren golleri Gökhan(2), Zafer(2) ve Fatih kaydetti. Kazımiyesporun tek sayısı ise Kemal'den geldi.

Hendekspor: 5  Kazımiyespor: 1
Saha: Kazımiye
Hendekspor(A): Ercan, Hakan, Musa, Numan, Tolga, E.Canol, Mustafa, Mikail, Gökhan, E.Akkuş, Zafer
Hendekspor(B): Vedat, Y.Ali, Furkan, Erkan, Fatih, Burak, Semih, Hasan, Tolga, Erkan, Hüseyin, Kudret , Sefa,
Antrenör: Adnan Yüksel

Kazımiyespor(A): Çetin, Kemal, Tuncay, Tamer, Bahadır, Fatih, Kerem, Kadir, Birol, Semih, Gökhan
Kazımiyespor(B): Tufan, Tugay, Mehmet, Tamer, Mahmut, Hüseyin, Kenan, Bedirhan, Kadir, Semih, Selim
Antrenör: İsmet Kayıhan
Goller: Dk 7-43 Gökhan, Dk 57 Fatih, Dk 30-70 Zafer(Hendekspor), Dk 52 Kemal (Kazımiye)

Kaynak:Spor54

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi