15 Eylül 2009

Mersin: U-14, U-15, U-16 ve U-17 Gençler Ligleri Fikstürleri Çekildi


Mersin U-14, U-15, U-16 ve U-17 Gençler Ligleri fikstürleri çekildi.
Fikstürlere ulaşmak için linklere tıklayınız.

U 17 LİGİ A GURUBU HAZIR
U 17LİGİ B GURUBU HAZIR
U 17 LİGİ C GURUBU HAZIR
U 17 LİGİ D GURUBU HAZIR
U 16 LİGİ (A GRUBU) HAZIR
U 16 LİGİ (B GRUBU) HAZIR
U 16 LİGİ (C GRUBU) HAZIR
U 16 LİGİ (DGRUBU) HAZIR
U 15 LİGİ A GURUBU HAZIR
U 15LİGİ B GURUBU HAZIR
U15 LİGİ C GURUBU HAZIR
U 15 LİGİ D GURUBU HAZIR
U 14 LİGİ (A GRUBU) HAZIR
U 14 LİGİ (B GRUBU) HAZIR
U 14 LİGİ (C GRUBU) HAZIR
U 14 LİGİ (DGRUBU) HAZIR


Mersin ASKF'den Sağlık Protokolü
Mersin ASKF, Özel Fizyo Yaşam Fizik tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile protokol imzaladı. İmzalanan protokol gereği, Emekli Sandığı, Ssk,Bağ-kur Devlet Memurları,Özel Sağlık Sigortaları,Banka Mensupları ve 18 yaş altı sosyal güvencesi olmayan çocuklar Özel Fizyo Yaşam Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinden ek ücret alınmadan muayene olabilecek, konulan teşhis ve tedavi yöntemine göre doktorlarımızın öngördüğü şekilde fizik tedavi görebilecekler. Sosyal güvencesi olmayan 18 yaş üstü ve Yeşilkart güvencesine sahip olan amatör sporcu, antrenör, hakem, idareci, saha komiseri ve diğer spor adamları Türk Tabipler Birliği fiyat tarifesi doğrultusunda %30 indirimli olarak muayene ve fizik tedavi bedeli ödeyecekler.

Prokolün Tam Metni Şöyle:
1-Emekli Sandığı, Ssk,Bağ-kur Devlet Memurları,Özel Sağlık Sigortaları,Banka Mensupları ve 18 yaş altı sosyal güvencesi olmayan çocuklar Özel Fizyo Yaşam Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinden ek ücret alınmadan muayene olabilecek,konulan teşhis ve tedavi yöntemine göre doktorlarımızın öngördüğü şekilde fizik tedavi görebileceklerdir.

2-Sosyal güvencesi olmayan 18 yaş üstü ve Yeşilkart güvencesine sahip olan amatör sporcu, antrenör, hakem, idareci, saha komiseri ve diğer spor adamları Türk Tabipler Birliği fiyat tarifesi doğrultusunda %30 indirimli olarak muayene ve fizik tedavi bedeli ödeyeceklerdir.

3-Bu protokol Federasyonun resmi Web sitesinde yayınlanacak ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun toplantılarında tüm üyelere Özel Fizyo Yaşam Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile yapılan anlaşma beyan edilecektir.

4-Amatör Sporcular,Hakemler,İdareci,Antrenör,Saha Komiseri ve diğer spor adamları tedaviye giderken lisans ve idareci tanıtım kartı fotokopisi ile müracaat edeceklerdir.

5-Amatör sporcuların lisansları çıkartılırken gerekli sağlık raporları ilgili kurum tarafından gerektiğinde verilecektir.

6-İlgili kuruluş Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun zaman,zaman yaptığı etkinliklere katkı ve destek sağlayacaktır.

7-Bu Protokol gereğince taraflar ve sporcular arasında doğabilecek ihtilaflar halinde Mersin İcra mahkemeleri ve idareleri yetkili olacaktır.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi