16 Eylül 2009

Mersin: Akdeniz Belediyesinden Amatör Takımlarımıza Malzeme Desteği


Akdeniz Belediyesi, Akdeniz ilçe sınırları içerisinde bulunan spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. İlçede faaliyet gösteren toplam 15 amatör futbol kulübüne malzeme yardımı yapıldı. 

BAŞKAN TÜRK, “GENÇLERİMİZ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUNUYOR
"Akdeniz Belediyesi Şafak Erdur-Seyfi Ali Türkoğlu spor tesislerinde yapılan bir törenle amatör kulüplerde görev yapan sporculara malzeme yardımı yapıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mehmet Fazıl Türk’ün ev sahipliğini yaptığı törene, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (Mersin ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, Akdeniz Belediye Meclis Üyeleri, sporcular ve çok sayıda yurttaş katıldı. Törende konuşan Başkan Fazıl Türk, Akdeniz Belediyesi olarak spor alanına gerekli desteği her zaman sürdüreceklerini söyledi. Gençlerin madde bağımlığı gibi çeşitli kötü alışkanlıklardan arındırılması amacıyla sporun çok büyük bir öneme sahip olduğunu dile getiren Başkan Türk, “Toplum ve biz yetkililer, spor alanına gerekli desteği sunmalıyız. Sağlıklı bir nesil, sağlıklı bireylerden oluşur. Spor sadece gençlerimize değil, herkese lazımdır” dedi.

15 KULÜBE MALZEME DESTEĞİ VERİLDİ
Akdeniz Belediye Başkanı M. Fazıl Türk’ün ardından konuşan Mersin ASKF Başkanı Mithat Ertaş, amatör spora katkılarından ötürü Başkan Türk’e teşekkür etti. Akdeniz Belediyesi tarafından toplam 15 kulüpte forma giyen sporculara krampon, çorap, forma ve futbol topu gibi malzemeler dağıtıldı. Dağıtım yapılan kulüpler ise şunlar:  Karacailyas, Yenitaşkent,  Mersin Sağır, Dikilitaş, Karaduvar, Kazanlı İdmanyurdu, Huzurkent, Adanalıoğlu, İçelspor, Kuvayi Milliye, Bahçeli, Demirspor, Mersin Gençlerbirliği, Galata ve Türkocağı Spor kulüpleri.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi