22 Eylül 2009

Kocaeli: Kandıra Çalılşmalara Hız Verdi


Geçen sezon Süper Amatör lig’de başarılı bir sezon geçiren Kandıra Belediye, geçen yıl kadrosunda bulunan futbolcuların büyük bölümü ile yollarını ayırdı. Genç takımdan 12 futbolcuyu kadroya dahil ederek genç kadro ile çalışmalara devam ediyor.

Alt yapının başarısı
Süper Amatör ligin başarılı ekibi Kandıra Belediye çalışmalarına kendi tesislerinde ara vermeden devam ediyor. Yeni sezonda Genç takımdan, A takıma 12 sporcuyu alarak yeni bir dönem başlatan yeşil, beyazlı ekip dış transferde Çınarlı spordan Fatih, Yeni Kandıra`dan Tevik, Alikahya dan Timur VE Derince Birlik spordan Murat alarak takımı güçlendirdi.

Oyan iyi yoldayız
Kandıra Belediyenin genç Antrenörü Ayhan Oyan yaptığı açıklamada gençler ile süper amatör kümede mücadele edeceklerini ve başarılı olacaklarını söyledi.A Genç takımdan Kenan, Ceyhun, Nuri, Yasin, Zeki, Onur, Recep, Cem, Burak, Yalçın, Alican, Samet`î A takım kadromuza alarak kendi Alt yapımızın gençleri ile Süper Amatör küme liginde başarılı olacaklarını söyledi. Oynadıkları iki hazırlık maçında gençlerin başarılı futbolları ile ne kadar doğru yolda olduklarını söylediler.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi