6 Eylül 2009

Bursa: Osmaniyespor Tansu Hoca Dedi

İnegöl Osmaniyespor Kulübünde Yeni Başkan Hüseyin KURT, yeni sezonda Futbol Takımının Antrenörlüğüne Tansu Yılmaz'ın getirildiğini açıkladı.

Konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Kurt, sözlerine şöyle devam etti. 

Bu sezon hedeflerimize bize ulaştıracağına inandığımız sayın Tansu Yılmaz hocamızla anlaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisi İnegöl Amatör Sporuna gerek futbolcu gerekse Antrenör olarak bildiğimiz deneyimine güvendiğimiz birisi olarakanlaşmış bulunuyoruz. Biliyoruz ki bizleri camia olarak belirlediğimiz hedefe ulaştıracak. Bundan şüphemiz yok. Kendisine şahsım ve yönetim kurulu olarak başarılar diliyorum.

İmza sonrası açıklama yapan yeni Antrenör Tansu Yılmaz;
Yıllardan beri Amatör spora elimden gelen bütün desteği vermiş birisi olarak yeni sezonda hedefleri olan bir kulüple anlaştığım için çok mutluyum. Gerek budan önce futbolcu olarak gerekse antrenör vasıfıyla birlikte olduğum kulüplerle nasıl başarısı için ter döktüysem bundan sonrada Osmaniyesporda da aynı gayreti göstereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Artık bundan sonra Osmaniyespor başarısı için Başkan ve Yönetim ile birlikte koordineli çalışarak hedeflerimize ulaşacağız. Osmaniyesporda görev yapmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.

Haber: Bursa Bölge Gazetesi

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi