30 Eylül 2009

Balıkesir: Süper Amatörde Haftanın Toplu Sonuçları ve Son Puan Durumu


2009 – 2010 sezonunda ilk kez mücadele ettiği Süper Amatör Liginde güçlü rakibi Edremit Bld.spor’u sahasında konuk eden Sanayispor tüm iyi niyetli mücadelesine rağmen 0-2 yenilmekten kurtulamadı.
Haftayı Manyas deplasmanında geçiren Burhaniye Bld.spor rakibini 4 – 0 gibi farklı bir sonuçla yenerek ilk haftayı lider kapamasını bildi.
Körfez derbisi olarak nitelenen maçta ise Altınoluk Bld. ile Ayvalıkgücü Bld. 0 – 0 berabere kalarak ilk haftayı birer puanla kapadılar.
Susurlukspor ise, deplasmanda Köy Hizmetleri’ni 1 – 0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.
Yeni Sanayispor güçlü rakibi Adaspor’u 1 – 0 yenerek lige 3 puanla merhaba dedi.
Bölgenin diğer bir takımı Gönen Termalspor ise, Bigadiç deplasmanından 0 – 0 lık sonuçla 1 puanla dönerken,
Balıkesir Bld., Küçükköy ile 1 – 1 berabere kalarak sahadan birer puanla ayrıldılar.
Bu sonuçların neticesinde haftayı en karlı kapatan takım Burhaniye Bld.spor oldu.



Sanayi Spor: 0 Edremit Bld.Spor:2
MAÇIN KARNESİ
HAKEMLER: Hakan KABAK 3, Serkan GÜNDOĞAN 3, Onur YOLDAŞ 3
SANAYİSPOR : Vural 3, Çağın 2, Taner 2 (Feridun 1), Onur 3, İlkay 2, Çağlar 1, Kaan 2 (Sercan 2), Mehmet 2, Mesut 2, Zafer 2 (Timur 1), Yiğitcan 2
EDREMİT BLD.SPOR : Abdullah 2, Aziz 2, Mustafa 2, Onur 3, Hakan 2, Aşkın 2, Ümit 3 (Mehmet 1), Baran 2, Simay 2, Ercüment 2 (Şaban 1), Uğur 3 (Oğuz 1)
GOLLER: Dk. 9 Ümit, Dk. 60 Aşkın (Edremit Bld.)

Talat EVREN (Sanayispor Teknik Direktörü)
Maç öncesi Sanayispor Teknik Direktörü Talat Evren, “Lige uzun zamandır hazırlandıklarını ve sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybetmek istemediklerini belirtirken, tek eksiklerinin tecrübesizlik olduğunu söyledi. Ama yine de bu maçtan puan beklediklerini belirterek lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini dile getirdi.”

Yüksel ÖKSÜZ (Edremit Bld. Teknik Direktörü)
Maç öncesi görüşlerini arkadaşımız Mehmet Pamuk ile paylaşan Edremit Bld.spor teknik Direktörü Yüksel Öksüz “Ben hedefleri olan bir kişiyim Edremit Bld.spor’da hedefleri olan bir takım. Lige iyi bir başlangıç yaparak bu maçtan 3 puanı hedefledik. Tek endişemiz Sanayi sahasının toprak zemin olması, şartlar ne olursa olsun buradan 3 puanla dönmek istiyoruz. ”

Bu sonuçlara göre balıkesir Süper Amatör Küme'de son puan durumu şöyle oluştu:

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi