16 Ağustos 2009

Kayseri: Adalet Spor Sezonu Açtı

Süper Amatör küme takımlarından Adaletspor 2009-2010 futbol sezonunu açtı. Ligin yeni ekibi kırmızı-beyazlılarda hedef geçen yıl 1. Amatör Küme’de yakalanan başarıyı Süper Amatör Küme’de de sürdürmek. Kurulalı 2 yıl geçmesine rağmen elde ettiği başarıyla Süper Amatör Küme’ye yükselen ligin yeni takımı Adaletspor yeni sezonu resmen açarak antrenmanlarına başladı. Cırgalan’da gerçekleştirilen sezon açılışına Kulüp Başkanı Kenan Köken ve bazı yöneticiler, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı. Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Adaletspor Başkanı Kenan Köken, “Adaletspor kurulduğunun ikinci yılında Süper Amatör Küme’ye terfi etti. Bu da gösteriyor ki Türk genci iyi komuta edilirse altından kalkamayacağı iş yok. Bu anlamda emeği geçen sporcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu. Antrenör Yusuf Çakıcı’da yeni bir takım olmalarına rağmen ligde öncelikli hedeflerinin kalıcı bir takım olmak olduğunu belirterek “Sezonu bitirebildiğimiz kadar yukarılarda bitirmek olacak” dedi. Konuşmaların ardından önce kurban kesildi sonra yapılan duaların ardından kısa süreli bir çalışma gerçekleştirilerek, yeni sezon öncesinde start verildi. Sezon açılış töreninin ardından yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular eğlence için Yamula Baraj Gölü’ne giderek hem balık tuttular hem de tekne gezisi yaparak sezon öncesinde moral buldular.

6 Yorum:

kaya458@gmail.com dedi ki...

Yıllar Öncede Erciyesspor Kayseri Emniyetspor olarak krulup 3.liğe çıkmıştı...Umarız aynı başarıyı yakalarlar....

Adsız dedi ki...

adaletspor mütevazi bütçesiyle ummadık başarılara imza atan bir ekip.. inşallah bu senede başarılı olurlar..

Adsız dedi ki...

benn özel idarede oynuyorum düşecek takımlar bellii fevzicakmak kesın duser bugdaylıı adalet yada agırnas kayseri dısına gıdeck takımlarda belıı pansuu özel idaree yol yada talas her takıma basarılar derım

Adsız dedi ki...

bu sene basarılı olamazlar ilk macta 8 ye o kadar futbolcuyu yolla gördük yenileride

Adsız dedi ki...

Adaletspor yüzde yüz düşer bu sene gerçekten takımları izledim hiç beğenmedim eskiden iyilerdi bu aralar ne oldu acaba ???

Adsız dedi ki...

Adaletsporun resmini bakarmısın futbol sayısı az demekki adam bulamıyorlar :))))

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi