16 Ocak 2009

Adana: 2.Amatör Küme’de fikstür çekildi

Heyecan başladı. 2.Amatör Küme ve 2.Amatör Küme A-Gençlerde fikstür Adana ASKF Tahir Boğa Toplantı Salonu’nda çekildi. Fikstür çekiminde Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, ASKF Yöneticileri Zeki Aysan, Hacı Gökşenli, Nuray Sev Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi ve amatör spor kulüp yöneticileri hazır bulundu. HEDEF 1.AMATÖR KÜME 2.Amatör Küme’de 3 grupta 26 takımdan oluştu. A ile B gruplarında 9 ve C grubundaysa 8 takım var. Gruplarında ilk sırayı alan ekipler; 1.Amatör Küme vizesi alacak. 2.Amatör Küme A-Gençlerde 3 grupta 24 takım bulunurken, üç grupta 8 takımdan oluştu. Gruplarında birinciliğe koşan ekipler; 1.Amatör Küme A-Gençler Ligi’ne adını yazdıracaklar. GÜLLERİ: HAYIRLI OLSUN Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, fikstür çekiminde yaptığı konuşmada yeni sezonun ilgili kulüplere hayırlı-uğurlu olmasını istedi. Amatör Süper Lig ve 1.Amatör Küme’de heyecanın tüm hızıyla devam ettiğini ve bu heyecanın çekilen fikstürle 2.Amatör Küme’de de başladığına dikkat çeken Gülleri, “Yeni sezon yeni bir umuttur. 2.Amatör Küme 7-8 Şubat’ta başlayacak. 2.Amatör Küme A-Gençler ise aynı haftada start alacak” dedi. ÇİFTİ KÜLEPLERİ UYARDI Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, fikstür çekimine ilgi gösteren amatör spor kulüplerine teşekkür etti. Amatörlerle ilgili bilgileri amatör spor kulüplerin www.adanaaskf.com da bulabileceklerini belirten Mehmet Çiftçi, amatör spor kulüplerinin el kitabını en iyi şekilde okumalarını istedi. ÖZDEMİR: EĞİTİM ŞART Adana ASKF Eğitim Sekreteri Nuray Sev Özdemir de başarı için eğitimin şart olduğunu söyledi. Amatör spor kulüpleriyle fikir-alışverişinde bulunacaklarını dile getiren Özdemir, “Kitlelere dönük çalışmalar için varız. Hangi konuda sıkıntı yaşıyorsanız dinlemeye hazırız. Sporda şiddet ve spor yöneticiliği üzerinde durmaktayız” dedi. . . Haber:Serkan BİLDİ

29 Yorum:

Adsız dedi ki...

KÖPRÜSPOR BU SENE BOMBA GİBİ GELİYOR YENİ TRANSFERLERİRLE:

Adsız dedi ki...

herkes rahatına baksınn esnaff fırtına koparacakk beylerrrr

Adsız dedi ki...

adana hürspor gelioo dikkatli olun kolay lokmaa yok çalışıp kazanacaz

Adsız dedi ki...

Biz bu lige FAZLAYIZ...! HÜRSPOR...!

Barthez of Nihat...!

HERKES HADDİNİ BİLECEK...

Adsız dedi ki...

bartez haklı hürspor uzun wadede çok iii şeler yapacak..ŞAMPİYON!!!

Adsız dedi ki...

Ben kurtuluşsporun kalecisiyim ve çok iyi bir kadromuz olmasına rağmen.fakat geçen hafta çukurovaspora 7-2 mağlup olduk..çukurovaspor gerçekten çok iyi bir takım...dikkatli olmak lazım

Adsız dedi ki...

ahmet
alayına hürsporluyuz gerisi varmı,
hürspor daha çok maç yaptıkça daha iyi olacak, ve devamı gelecek.
Çokiyi bir kadroya sahibiz,
ahmet,savaş,onur,ali,latif,nihat,..

Adsız dedi ki...

ahmet
hürspor olarak çok iyiy hocalara sahibiz.takım olarak iyi çalışıyoruz..ALLAHIN izniyle ŞAMPİYOOOOONNN olacağız.

Adsız dedi ki...

KİREMİTHANEDEN BAŞKASI YALAN GELİN DE ADAM AKILLI MAÇ İZLEYİN !!!

Adsız dedi ki...

Etiket Yapmayın İcraat Görelim

Adsız dedi ki...

ahmet
hürspor olarak çokiyi oynadığımız maçta 2,0 öndeyken k.esnafspor elimizden kıl payı kurtuldu, maç 2,2 bitti.kanalufukspor maçından mutlak üç puanla ayrılmamız lazım.şimdiden o maçı sabırsızlıkla bekliyorum.

Adsız dedi ki...

n£CO:
Hürspor oyuncuları olarak kanal ufuk galibiyetini bizi çok iii çalıstıran kartal hoca,zafer hoca ve nail hocaya armağan ediyoruz.dewamı gelecekkk!!!!!!!!!

Adsız dedi ki...

ben bir hürspor kalecisi olarak kanal ufuk galibiyetini tüm adanaya arman ediyorum kod adı:panter emree!!!

Adsız dedi ki...

hürspor oyuncuları olarak inancımız tam..adanagücü korksun bizden.geliyoruzzzzzzzzzzzz.

Adsız dedi ki...

hür spor şampiyon gerisi yalan takım yeteneklerden kurulu ahmet yanlış saymış hepsi yetenekli

ADANAGÜCÜ ziyacan!!! dedi ki...

ey hürsporlu kardeşler siz şerefinizle maç kazanamazsınız.bu hafta adanagücüne karşı ykoyduğunuz futbol ortada çok fıssınız hakem faktörü olmasa ilk lokmamız siz olacakdınız ama hakem şerefsiz çıktı sizde bnn farkındasınız.bizim oyuncu kayıyo topu kornere atıo sizin adam yerxde kalıo hakem korner dio yerde kalan oyuncunuz penaltı yok mu dio hakem penaltı verio kırmızı kart yiyoz.hakem şerefsizi yüzündn 2 önemli oyuncumuz kırmızı kart cezalısıı....(hürsporun rakiplerine başarılar diliorum ADANAGÜCÜ!!

neco dedi ki...

ey adanagücünde oynayan sporcu kardeşim..senle maç pozisyonlarını tartısamam sende tartısma artık.bizim görevimiz sahada mücadele etmek.bizi kötülemen son derece yanlıs.bizde hakem hatalarına mağrus kaldık ama hiç bizaman bunu saha dışına taşırmadık.sahada rakibiz ama saha dışında birer sporcu olarak dosttuz.ben seni öyle görüor sendende aynı dawranışı bekliorum.maça gelince adanagücünde oynayan oyuncuların ayağına sağlık.hepinize başarılar.......ŞAMPİYON OLACASSSSSSSSSSSSSSS (((HÜRSPOR)))

Barthez of Nihat dedi ki...

Brawo Neco aferin sana.. sendende böle bi açıklama gerekirdi werdin Adanagücündeqi kardeşime cewabını..! ben Hürspor kalecisiyim. hakemler bizim arkamızdaysa Abdioğlunu 2-1 yendiğimiz maçta saniye 40 da penaltı neden werdi? dk 80 da kaleciyi(beni) nie kırmızı kart werereq dışarı attı? bıraq onu son 4 maçımızın 4 ündede penaltı çaldılar Ceyhangücü maçında 2 penaltı werdiler birini dışarı attılar dierini ben kurtardım! bu arada Ceyhangücü takımına çoq tşkr ederim bizi çoq güzel karşıladılar ve hoşça gönderdiler dostça bitti maç zaten :)

ADANAGÜCÜ ziyacan!!! dedi ki...

Kardeş ne sizi biz ilgilendiririz nede bizi siz!!biz kendimize bakarızz!!!diğer maçlarınız bizi ilgilendirmez!!biz dürüstçe maç yönetmelrini istioruz..bi oyuncunun istemesiyyle penaltı verildiği nerede görülmüş açıkla bakalım bunu!!!oh bn kendimi yere atim penaltı yok mu diim hakem penaltı versn!!

Adsız dedi ki...

ahmet

şimdi herkes bıraksında hakemi zaten TÜRKİYEDE hep hakem tartışılıyor, önemli olan sahada
neyaptığımız hürspor olarak futbol adına güzel bir şey yaptıysak
ne mutlu bizeee...ŞAMPİYOOOOONN

ADANAGÜCÜ ziyacan!!! dedi ki...

kardeş peki türkiye de hangi hakem oyuncunun istemesiyle penaltı vermiş hıı söle bakim!!!bırak türkiyeyi dünyada varmı böle şey!!

Adsız dedi ki...

ahmet
yaa sen git derdini hakeme anlat
biz adam akıllı futbol oynuyoruz.
Sanki biz hakeme rüşvet vermişiz şu maçı alalım diye biz gururumuz ve şerefimizle futbol oynuyoruz.. öyle bir şey olsaydı şimdi açık ara liderdik..şimdi hakeme suç buluyorsunuzda kaçırdığınız pozisyonları atsaydınız şimdi bukonoyu konuşmuyo olacaktın eski konuyu bırak gelecek maçlarına konsantre olun..

ADANAGÜCÜ ziyacan!!! dedi ki...

kardeşim sen ayık oL!!!2 hafta sonra sizi var yha allahın izniyle o sahaya gömecez!!!...ymn ettik kardeş....Lan var yha bizim öle bi imaknımız fln olsa var yha şimdi şampiyonluğu kovalıduk..çok şükür başkanımız elnden gelenn en iisini yapıo...sizin gibi antrenman yapcak yerimiz olsa biz bu durumda deildik..siz antrenman yerimize güleceğinize ligdeki konumunuza gülün!!

HASAN dedi ki...

BRAVO ZİYACAN ONLARDA OLAN İMKAN BİZDE YOK GECENGÜN ADANA DEMİRSPRDA OYNAYAAN ARKADSIMA SORDUM HAKEMLER SİZİ TUTUYOMU DİE ARKAMAZDA AYTAC DURAK VAR DİE BİZE BİR KART BİLE GOSTERMIO PENALTI DİORUZ CALIO KORNER DİORUZ CALIO DİODU AMA BUNLAR EZİK BİZEDE TOPCUYUZ DİE GECNİYOLAR ZATEN İYİ TOPCU OLSALAR AMATOR TAKIMLARINA GONDERMEZDİ SONRA BİZ YETENEKLYİZ AYAGINA YATIOLAR EZİKLER

HASAN dedi ki...

KESİN ORADADA 30 50 ytl VEROLARDIR CLUB E ALSINLAR DİE

Adsız dedi ki...

HÜR SPOR BU YIL PATLAMAYA HAZIR BOMBA GİB ZAFER HOCANIN ÖRENCİLERİ HAYDİ BAAAMMM

Adsız dedi ki...

neco,ümit,nihat,onur,2 emre,hasan,cem,adem,selo,mustafalar,burak.... hürspor geliorrr
zafer hocanın aslanları

Adsız dedi ki...

ben AZAT herhes fahat olsun hürspor geliyor o zaman görürsünüz el mi yamam bey mi yaman ....

BarthezofNihat dedi ki...

tek hedef var.. oda rakiplerin hepsini safdışı edip bu takımı şampiyon yapmak. Bunuda BAŞARACAĞIZ !

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi