27 Kasım 2008

Trabzon:1. Amatör Küme'de "silah"

Trabzon 1. Amatör Küme'de dün Yalıncak Beldespor ile Yolspor arasında oynanan maçta çıkan olaylarda silah kullanıldı. Bir taraftar çıkan olaylarda çevreye rastgele ateş ederken, olayda 1 kişi ayağından silahla yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Sahası'nda Yalıncak Beldespor ile Yolspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere sonuçlanırken, 2. yarının 79. dakikasında Yavuz'un attığı golle Yolspor 1-0 öne geçti. Yolsporlu bir futbolcunun "Bunlar aptallaştı, bir gol daha atalım" sözleri rakip takım futbolcularını çılgına çevirdi. Yaşanan kavgada 3 oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kalırken, çıkan gerginlik saha kenarında maçı izlemekte olan taraftarlara da sıçradı. Saha kenarında maçı izleyen Yolspor taraftarı Yaşar G. (22) belinden çıkardığı silahla rastgele ateş etmeye başlarken, silahtan çıkan kurşunlardan biri Samet H. (18) isimli Yalıncak Beldesporlu bir taraftarın yaralanmasına neden oldu.
Taraftarların sahaya girmesi ile olaylar büyürken, çevik kuvvet ekipleri kavgaya müdahale etti. Yaşar G. gözaltına alınırken, olayların durulmasının ardından karşılaşmanın orta hakemi Abdülkadir Eyüpoğlu maçı kaldığı yerden devam ettirdi. 85. dakikada YalıncakBeldespor İlyas'ın golü ile beraberliği yakalarken, 90. dakikada 1 gol daha bularak İlyas'ın attığı 2. golle Yolspor karşısında maçı 2-1 galibiyetle tamamladı.
Kaynak:İHA

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi