15 Kasım 2008

Diyarbakır:Çermik Spor; “Gençlerimize Güveniyoruz”

Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör liginde günün bir diğer maçında iki ilçe takımı Çermik Spor ve Çınar Spor karşılaştı. B grubunda mücadele eden iki ilçe takımı da 13 puanla sahaya çıkarken, maçı 4-0 farklı kazanan taraf konuk ekip Çermik Spor oldu.

Çınar Spor geçen hafta kendi evinde konuk ettiği Ergani Spora yenildiği müsabakada taraftarının fair-play dışı davranışlarından dolayı 1 maç saha kapatma cezası alarak kendi sahasında oynaması gereken maçı Diyarbakır merkezde oynadı. Diyarbakır'ın en kıdemli klasman hakemi Yusuf YILMAZ' ın yönettiği İki ilçe takımının mücadele verdiği müsabakada Çermik Spor ilk yarının başlama düdüğü ile rakip kalede bulduğu golleri ile rakibinin oyun anlayışını bozdu. Çınar Sporu ilk yarıda bulduğu 4 golle 4-0 yenen Çermik Spor grubunda 2. sıraya yerleşerek zorlu rakiplerinden birini daha geride bıraktı.

Takım olarak amaçlarının ilk 3’e girmek olduğunu belirten Çermik Spor takım kaptanı Hüseyin, bizim takımımız çok iyi, biz takımımıza güveniyoruz. Grubumuzdan çıkmak istiyoruz bunu da başaracak güçteyiz dedi.

Çermik Spor başkanı Yaşar Özkan ise takım olarak inandıklarını belirterek, biz bu sene takımımıza güveniyoruz. Çok iyi bir takım kurduk. Gençlerin önce kendi kategorilerinden, daha sonra play-of ve en son olarak gruplarda başarılı olacağını inanıyorum dedi.

Haber:Mehmet Kanevi

www.amatorfutbolum.com

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi