15 Kasım 2008

Diyarbakır:Ergani Spor Liderliği Sevdi

Diyarbakır Deplasmanlı 1. Amatör liginde B grubu lideri Ergani Spor bugün deplasmanda oynadığı TEDAŞ sporu 6-1’lik skorla geçerek liderliğini sürdürdü.

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Ergani Spor bu gün Diyarbakır merkez takımlarından TEDAŞ Spor ile oynadığı maçta ilk yarısını 1-0 önde bitirdi. Maçın ikinci yarısında rakibine pozisyon vermeyen sarı-siyahlı ekip rakibini 6-1 lik skorla geçerek rakipleri ile arasındaki puan farkını açtı. Grubunun son sıralarında bulunan Tedaş Spora karşı açık futbol sergileyen lider, maçın ilk yarısının ortalarında bulduğu golle Tedaş Sporu soyunma odasına 1-0 mağlup göndererek, ikinci yarıda rakibini gol yağmuruna tuttu.

Tedaş Spor ise ikinci yarıda bulduğu tek golle yetindi. Maçtan sonra konuşan Tedaş Spor kaptanı, genç bir takım oluşturduklarını ve rakiplerine karşı tecrübesiz olduklarını söyledi. Ergani Spor takım kaptanı Cengiz, Ergani Spor olarak ilk hedeflerinin play-offlara grubuna kalıp gruplardan da başarılı bir sonuç ile finallere gitmek istediklerini belirtti.

Ergani Spor teknik direktörü Şadan üzülmez ise tamamı Erganili 60’a yakın sporcuları olduklarını belirterek hepsinin de 1. Amatörde mücadele verecek kapasiteye sahip olduğunu söyledi.

Haber:Mehmet Kanevi

www.amatorfutbolum.com

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi