13 Kasım 2008

Afyonkarahisar:Mahmut Köyü, 3 puanı söke söke

Birinci Amatör Küme'de mücadele eden Mahmut Köyüspor ve Dereçine Belediyespor maçı tam bir gol düellosuna sahne oldu. Müsabakada atılan 7 golün 4'ü Mahmut Köyüspor hanesine yazılırken diğer 3 gol de Dereçine Belediyespor'un hanesinde kaydedildi.
Maça hızlı başlayan Mahmut Köyüspor 12'nci dakikada 1-0 öne geçti. Ancak Derecine Belediyespor'da müsabakadaki üstünlüğü ilk yarının son dakikalarında ele geçirdi. Dereçine Belediyespor, ilk yarının son 5 dakikasında beraberliği sağlayarak soyunma odasına moralli gitti. İlk yarısı berabere biten maçın ikinci yarısında kaleler adeta gole doydu.
Dereçine Belediyespor, 55'inci dakikada penaltı kazanırken, penaltıyı Mahmut Köyüspor'un kalecisi Şenol kurtardı. Kaçan penaltıyla umutlanan Mahmut Köyüspor 58'inci dakikada lehine verilen penaltıyla bu umudunu arttırdı. Penaltıyı gole çeviren Faruk, durumu 2-1'e getirdi. Mahmut Köyüspor, skorda üstünlüğü ele geçirdikten sonra ataklarını iyice arttırmaya başladı. 70'inci dakikada Mahmut Köyüspor 3-1'lik skora yakalamasının beş dakika sonrasında Dereçine Belediyespor'dan cevap geldi. 3-2. 80'inci dakikada Mahmut Köyüspor 4'üncü golü bulunca rahatladı. Mahmut Köyüspor'un skor rahatlığına rağmen Dereçine Belediyespor, maçta ağırlığını hissettirmek için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Geliştirilen atak sonrasında, Dereçine bir gol daha bularak durumu 4-3'e getirdi. Son dakikalarda gol için ataklarını arttıran Dereçine Belediyespor, Mahmut Köyüspor kalecisi Şenol'u bir türlü geçemedi. Mahmut Köyüspor son 4 maçını da üst üste kazanarak liderlikteki avantajını arttırarak Süper Lig için umudunu sürdürdü.
www.amatorfutbolum.com

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi