14 Kasım 2008

Adana:Anadolu 19 Mayıs spor Gece de bütünleşti

Amatör Süper Lig’de son yıllarda başarıdan başarıya koşan Anadolu 19 Mayıs spor’da yönetim önceki akşam İnci Oteli’nde bir gece düzenledi. Adana Anadolu 19 Mayıs spor Gece de bütünleşti
Amatör Süper Lig’de son yıllarda başarıdan başarıya koşan Anadolu 19 Mayıs spor’da yönetim önceki akşam İnci Oteli’nde bir gece düzenledi. Birbirinden önemli isimlerin kaldığı gecede yapılan açık artırmada futbol topu Bayındır Tekstil Sahibi Abdullah Bayındır da kaldı.
HEDEF İLK ÜÇ’E GİRMEK
Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkan Vekili Ömer Tekin, anlamlı gecelerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda Amatör Süper Lig’de hedeflerinin ilk 3’e girerek Adana’yı 3.lige terfi müsabakalarında temsil etmek olduğuna dikkat çeken Başkan Vekili Ömer Tekin, “Bunun içinde üzerimize ne düşüyorsa en iyi şekilde yerine getirmekteyiz” dedi.
YILDIZ’DAN TEŞEKKÜR
Her yıl olduğu gibi bu yılda dostlarını bir araya toplamak adına gece organize ettiklerini dile getiren Anadolu 19 Mayıs spor Yönetim Kurulu Üyesi Senayı Yıldız, “Kulübümüz sizlerin büyük destekleriyle son yıllarda önemli başarılara doğru koşmaktadır. Gerek altyapımız gerekse amatör takımımızla örnek bir kulübüz. Gecemize gelerek bizleri onurlandıran tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
BAYINDIR DAMGASI
Bayındır Tekstil Sahibi Abdullah Bayındır, Kırmızı-Beyazlı ekibin gecesine adeta damgasını vurdu. Geçmiş dönemlerde Çimeli spor ve Anadolu 19 Mayıs spor’da ikinci başkanlık görevini başarılı bir şekilde yürüten işadamı Abdullah Bayındır, vermiş olduğu desteklerle gecede açık arttırmaya koyulan futbol topunu kaptı. Futbol topunu Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri ve Anadolu 19 Mayıs spor Yönetim Kurulu Üyesi Senayı Yıldız’dan teslim alan işadamı Abdullah Bayındır, “Gençler bizim geleceğimiz. Hep birlikte onlara sahip çıkmalıyız” dedi.
GÜLLERİ’DEN ÖVGÜLER
Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, gecede yaptığı konuşmada “Anadolu 19 Mayıs spor son yıllarda örnek bir kulüp olma yolunda önemli adımlar attı. Geçen yıl tarihinde ilk kez Adana’mızı 3.Lig’e terfi müsabakalarında temsil etti. Bu yılda bu hedef doğrultusunda yoluna devam ediyor. Bu takıma emeği geçen yönetici kardeşlerimi kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.
BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ İSİMLER
Kırmızı-Beyazlı ekibin anlamlı gecesine birbirinden önemli isimler geldi. Adana Demirspor Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, Adana Demirspor yöneticileri Uğurcan Çekmez, Ramazan Çimen, Şerif Güler, Yunusoğlu Belediye Başkanı Recai Doğan, Bayındır Tekstil Sahibi Abdullah Bayındır, Adana ASKF Genel Başkanı Ali Gülleri, Futbol İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, İncirlik Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Cumali Irmak, Kürkçülerspor Antrenörü Cem Şu, 1940 Adana Demirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Zülfikar Çelik, Kuzey Adanaspor Teknik Sorumlusu Cemil Arıkan ve davetliler katıldı.

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi