17 Kasım 2008

Diyarbakır:Beşyüzevler Spor Play-Off’ta İlk Galibiyetini Aldı

Deplasmanlı U-15 play-of grubunda bu gün oynan müsabakada Beşyüzevler Spor rakibi Kayapınar Belediye sporu ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu goller ile geçerken play-off grubunda ilk galibiyetini aldı.

Maçın ilk yarısı prefesyonel takımın altyapısıda bulunan Kayapınar Belediye sporu 1-0 yenik durumda soyunma odasına gönderen Beşyüzevler Spor ikinci yarıda bulduğu golle rakibini 2-1 lik skorla geçti.

Kayapınar Belediye spor ilk yarıyı rakibine karşı yenik durumda bitirirken ikinci yarıda bulduğu golle umutlanırken yediği ikinci gole engel olamayarak sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Kayapınar Belediye Spor futbolcularından Mahsun ve Taner iyi mücadele verdiklerini belirterek, play-oflarda başarılı olmak isterdik ama bekleneni veremedik dediler.

Takımının oynadığı futbolu beğendiğini belirten Beşyüzevler spor teknik direktörü Cemal Karakaş, sporcuları her maçta ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar, kendilerini kutluyorum dedi.

Beşyüzevler kalecisi Ali ise kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek B gençler liginde daha başarılı olacaklarını söyledi.

Haber:Mehmet Kanevi

www.amatorfutbolum.com

0 Yorum:

Kural18.net Hakem Alışveriş Sitesi